2014. április 13., vasárnap

ez sokkal díjabb.

Ivy (aki egy szedres gombóc) még korszakokkal ezelőtt megajándékozott ezzel a kérdéssorral.



11 dolog rólam, de hisz tudjátok:
1. Szerelmes vagyok Michael Fassbender karjába.
2. És James McAvoy hangjába. És szájába. Testrészfétisem van.
3. Magába szippantott a willyoupressthebutton.com.
4. Fellengzős intellektuel stílusomhoz megtévesztő plázacica-ruhatár társul. Szégyellem magam.
5. Kell egy írógép.
6. Fizikailag képtelen vagyok tollal írni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig iparkodok Wordbe menteni az elkenődő ceruzával létrehozott néppusztításaimat. Most két rövidebb iromány és pár regénykezdemény toporog a várólistán.
7. Hivatalosan kilencéves korom óta írok. Nem hivatalosan Looney Tunes-ficekkel kezdtem még az óvodában, amik kivételesen még nem a humanoid Tapsi Hapsi és Dodó Kacska homoerotikus kalandjait tárgyalták. (Amúgy az újrafeldolgozásban tökre lehet őket shippelni.)
8. Igazából szeretném, hogy elkészüljön a Hamuváros film. Vészes szükségét érzem, hogy Robert My Husband Sheehan explicit a vásznon kiszopizza Jamie Campbell Bower nyakacskáját.
9. Megrögzött rajongója vagyok a japán visual kei zenei irányzatnak.
10. Donatien Sade a kedvenc francia filozófusom, és ha nem tudod, ki ő, sürgősen nézz utána. Sajnos sosem kanonizálták.
11. Felháborít, hogy a dadaista zsenijeimről nincs még egy tisztességes film. Na de annyi baj legyen, itt lapul a zsebemben a „Tristan Tzara fogat mos” című Oscar-esélyes alkotás forgatókönyvének vázlata; Michael Fassbender mint Marcel Duchamp és Ben Barnes mint Max Ernst. Mert kurvára egybevágó geológiailag a munkásságuk amúgy.

Kérdések salala:
1. Mi a véleményed a fényképészetről, mint művészeti ágról? Van esetleg kedvenc fotósod? Az, hogy sajnálatosan műveletlen vagyok a témában. Bár valamennyire kapcsolódik, azt hiszem, hogy mostanában elkezdett érdekelni a kinematográfia.
2. Milyen kiállításon voltál utoljára? Ajánlanád másoknak is? Szégyellem magam, de mintha még nyáron lett volna az az impresszionista kiállítás a Várban? (És nem mintha mentálisan nem toporogtam volna ott napi legalább három órában a New Yorkban a Modern Művészetek Múzeumában.)
3. Antikvárium, könyvesbolt vagy internet? Antikvárium az internetről, mert a Pesterzsébeten semmi sincs, és utazni lusta vagyok.
4. A virágos növényeket szereted inkább, vagy az állandóan élénk színű friss zöldeket? (Röviden fikusz vagy orchidea?) Orchidea; már egészen kiskorom óta megmagyarázhatatlan színesnövény-fétisben szenvedek és virágnyelven hadarok allegorikus frázisokat, még ha az illatuktól a vakarógörcs jön is rám.
5;. Van kedvenc divatterveződ? Well, can I say that I don’t care, a should totally care but I don’t.
6. és boltod, butikod, márkakereskedésed? Valamiért nagyon tetszenek a Tally Weijles ruhák. Bár nincs pénzem. Amúgy ha internacionálisan is lehet választani, akkor a japán Angelic Pretty minden mennyiségben.
7. Van álomlakásod? Rokokó palotáktól kezdve a Van Gogh Múzeumig mindenhol élnék, ami csak egy kicsit is emelkedett.
8. Vezetsz naplót, vagy bármit amibe életed rezdüléseit dokumentálod? (Olyan releváns kérdéseket vágok az emberekhez így a blogger keretein belül, hát nem?) A Windows jegyzettömbje sajátos, privát Twitterként funkcionál már évek óta, rendszerint az éppen látott filmet vagy sorozatrészt méltatom általuk.
9. Milyen az írásképed és egyáltalán szeretsz-e kézzel írni? Határozottan nem szeretek kézzel írni, az írásképemet is utálom, de ha utána még át is kell telepíteni az egészet virtuális platformra, hát grr.
Ez pedig egy minősíthetetlen tehát olvashatatlan, telefonnal lőtt illusztráció az írásképemről. (A mondatok egy rögtönzött Kopasz énekesnő-esszébe álltak össze az angolfüzetemben, teljesen irrelevánsan a tulajdonképpeni házi feladathoz. Az a kedvenc színdarabom, és nagyon influentálisan hatott a dialógusaimra, vagyis, szeretném azt hinni.)
10. Kevin vagy Cecil? (Ha nem hallgatsz WtNV-t, akkor ezt a kérdést nyugodtan ugord át.) Sálálálá.
11. Melyik a kedvenc csontod? Vagy szerved? A kulcscsontok veszettül szexik, és a szép, eres-sovány lábak is.
Nem tennék fel kérdéseket; maradjon az előző bejegyzés az aktuális ilyen szempontból.

Nincsenek megjegyzések: